CONFIDENTIALITATE

SC DDS Services GroupHomeServiciiDespre Noicontact
Cauta
Care centrala termica mi se potriveste?Garantie si serviceIntrebari frecvente
Navigare dupa categorii
 
Centrale termice
 
  Centrale termice de pardoseala
 
  Centrale termice in condensatie
 
  Centrale termice pe combustibil lichid
 
  Centrale termice murale cu tiraj fortat
 
Aparate aer conditionat
 
  Gama rezidentiala
 
  Spatii comerciale mici
 
  Cladiri mari
 
Panouri solare
 
Boilere
 
  Boilere cu o serpentina
 
  Instant apa calda menajera
 
  Boilere solare cu doua serpentine
 
Componente instalatii gaze
 
  Electroventile pentru gaz
 
  Detectori gaz
 
  Racorduri antivibrante
 
  Robineti pentru gaz
 
  Filtre regulatoare
 
Componente instalatii apa
 
Componente instalatii motorina
 
Cabluri electrice incalzitoare
 
Termostate / Automatizari
 
Radiatoare decorative din piatra
 
Echipamente industriale
 
  Cazane industriale
 
Exemple de lucrari executate
 
  Incalzire electrica in pardoseala ,Handy Heat Danemarca
 
  Centrale termice pentru hoteluri
 
  Instalatii de incalzire in pardoseala ,Rehau Germania
 
  Instalatii panouri solare
 
  Instalatii hidrofoare
 
  Instalatii Rehau pentru calorifere
 
  Instalatii aer conditionat
 
  Instalatii chillere, ventiloconvectoare ,aeroterme
 
  Instalatii ventilatie
 
  Instalatii centrale termice cu tiraj fortat si in condensatie
 
  Instalatii pompe de circulatie
 
  Schimbatoare de caldura
 
  Montaje calorifere decorative din piatra
Navigare dupa producatori
 
BUDERUS (93)
 
ARISTON (10)
 
FERROLI (6)
 
TOSHIBA (6)
 
ACV (14)
 
ARCA (0)
 
CORDIVARI (1)
 
REHAU (18)
 
HANDY HEAT (7)
 
BIRAL (1)
 
HOVAL (1)
 
CINIER (10)
...Toti producatorii

CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate - Ultima actualizare: 24 aprilie 2019


1. Informatii generale


Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale administratorului dds-constanta.ro, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet dds-constanta.ro. („Site-ul”)


2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate:


2.1 Daca sunteti vizitator al Site-ului, administratorul dds-constanta.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.


3. Scopurile si temeiurile prelucrarii


Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

3.1 Prelucram date in scopul efectuarii diverselor analize de trafic, marketing, raportari privind modul de functionare a Site-ului, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al administratorului dds-constanta.ro de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

3.2 Prelucram date (precum adresa de email, telefonul si numele) pentru a putea comunica cu vizitatorii care ne semnalizeaza anumite probleme pe site.


4. Durata pentru care va prelucram datele


Ca principiu, administratorul dds-constanta.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, administratorul dds-constanta.ro poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina dds-constanta.ro in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului
  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre [detinatorul website-ului] prin intermediul Site-ului
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre [detinatorul website-ului] pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre [detinatorul website-ului], conform celor descrise in prezentul document
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea [detinatorul website-ului] cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate – datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre [detinatorul website-ului] a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate
    • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare
    • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa preva leze
    • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
    • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale
    • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, [detinatorul website-ului] sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice.

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:
    • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor
    • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre [detinatorul website-ului] catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege
  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos
  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al [detinatorul website-ului] sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care [detinatorul website-ului] poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office [at] dds-constanta.ro

top
Pentru o oferta completa de instalatii va rugam sa apasati butonul de mai jos:

Stiri DDS Services Group
Promotie 1 iunie - 30 septembrie 2013
Aveti acum garantie 5 ani la centralele termice Ariston!

Modelele din promotie care beneficiaza de 5 ani garantie sunt: Genus Premium Evo/System, Genus Evo, Clas Evo/System.
Exemple de lucrari executate
Am creat o noua sectiune in site numita "exemple de lucrari executate".

Aici veti gasi o mica parte din lucrarile executate de noi: centrale termice, panouri solare, etc.
Super Promotie
Detalii Centrala termica in condensatie Logamax Plus GB012
Detalii Centrala termica murala tiraj fortat BUDERUS model U042
Centrale termice - Producatori - Intrebari Frecvente - Despre Noi - Termeni si conditii - Toate cautarile - Sitemap - Contact

Citeste Politica de Confidentialitate si continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea Politicii de Cookies.

Cazare pe litoral - Magazin blanuri

un produs proaspat oferit de freshdesign.ro
© 2008 SC DDS Services Group